Velkommen til søsterloge nr. 41 Grevinde Danner I.O.O.F

Vores Loge har til huse i Odd Fellow Bygningen på Milnersvej 8, 3400 Hillerød, og hører under den Uafhængige Storloge for Kongeriget Danmark, I.O.O.F.

Odd Fellow Ordenen blev stiftet den 26 april 1819 i USA, og ordenen kom til Danmark den 30. juni 1878, hvor den første danske loge blev stiftet.

De tre kædeled som ses i Odd Fellow Ordenen symboliserer Venskab, Kærlighed og Sandhed. Grundprincipper med visioner om det, at være mod andre som du ønsker de skal være mod dig og dine, er i højsædet.

Logearbejdet har et etisk og humanitært formål, hvor også personlig udvikling, livsindhold og næstekærlighed er nogle af vores grundlæggende værdier.

I dag er vi 41 søstre, men vi vil gerne være flere. Vi har logemøde den 1. og 3. torsdag fra september til maj.

Mødeaftenen er opdelt i 2 elementer, en formel del som forgår efter en fast agenda i vores logesal og efterfølgende fælles måltid med tilhørende social samvær.

I løbet af sæsonen foregår en del ”gradearbejde”, som er en trinvis indførelse i ordenen af nye logesøstre, som samtidig lægger op til en personlig udvikling.

Vi har et aktivt humanitærudvalg, som har til formål at sikre, at vi hvert år kan donere et større beløb til et godt formål. Herudover har vi en række aktiviteter f.eks. vores skovtur, kulturelle udflugter, weekendture og vores julestemning m.m.

Vi glæder os meget til at lære dig at kende og få dig med i vores fælles søsterkæde.

Ønsker du at vide mere er du velkommen til at kontakte os på mail: info41@grevinde-danner.oddfellow.dk

Kontakt os
Skal udfyldes.
Skal udfyldes.
Skal udfyldes.
Skal udfyldes.
Skal udfyldes.
Invalid Input